Bioretin cream στην Ελλάδα: κριτικές πελατών και απόψεις, συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε

by infazavr | 02.12.2017

Πως μπορεί το Bioretin να βελτιώσει την ποιότητας της ζωής; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι γνωστή σε περισσότερους από 1800 αγοραστές στην Ελλάδα και άλλες χώρες!

Οι στατιστικές δείχνουν ότι τα πρώτα σημάδια της γήρανσης του δέρματος αρχίζουν στις γυναίκες αφού γίνουν 25 χρονών. Σύμφωνα με τις απόψεις των ερωτηθέντων, σε αυτή την ηλικία παρατηρούν τις πρώτες ρυτίδες στο πρόσωπο. Οι κριτικές των κοσμητολόγων λένε ότι συμβαίνει λόγω της συνεχώς μειούμενης παραγωγής κολλαγόνου. Για να αναπληρώσετε τις ανάγκες του δέρματος από αυτή την σημαντική ουσία, συνίσταται η χρήση ειδικών καλλυντικών προϊόντων που το περιέχουν.

Στην ηλικία των 30 με 35, μπορείς να δείς σταδιακή μείωση στην ελαστικότητα του δέρματος. Αυτό σημειώνεται από το 33% των γυναικών άνω των 30. Μετά τα 36 έως 44 οι ρυτίδες του προσώπου γίνονται πιο εμφανείς από άλλα άτομα. Επίσης, το 80% των γυναικών στην ηλικία των 40 και άνω παραπονιούνται για την σακούλες κάτω από τα μάτια και το αδιαμφισβήτητα οβαλ πρόσωπο.

Πως λειτουργεί; Αξιοσημείωτα αποτελέσματα του Bioretin

Η γνώμη του 83% των ανδρών είναι ότι γυναίκες με αξιοπρόσεχτα σημάδια γήρανσης είναι λιγότερο ελκυστικές και το 74% των διαχειριστών ανθρώπινου-δυναμικού αρνείται να προσλάβει γυναίκες που φαίνονται μεγαλύτερες από 45 χρονών.

Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι στην πραγματικότητα. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι: πόσο καλά δείχνεις.

Το Bioretin είναι ένα καινοτόμο καλλυντικό προϊόν βασισμένο σε ενεργές πεπτίδες, μήτρα κολλαγόνου και υαλουρονικό οξύ. Παρέχει έναν ασφαλή και παραγωγικό τρόπο ανανέωσης του δέρματος: μειώνει τις ορατές ρυτίδες, σταματάει την δημιουργία καινούριων και βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος. Οι γνώμες των γιατρών και των επαγγελματιών δηλώνουν ότι η κρέμα είναι πολύ καλύτερη από ενέσεις ομορφιάς ή πλαστική, διότι δεν έχει παρενέργειες και δεν προκαλεί κινδύνους στην υγεία.

Είναι αλήθεια; Μπορεί η αφύπνιση των «κοιμισμένων» κυττάρων του δέρματος και η ενίσχυση της σύνθεσης της ενδοκυτταρικής μήτρας μαζί με αντιοξειδωτικό να οδηγήσουν στον περιορισμό των ρυτίδων και στην ανανέωση του δέρματος; Ας εξετάσουν τα αποτέλεσματα των κρεμών, τα συστατικά, τις παρενέργειες, τις κριτικές πελατών και τις γνώμες των γιατρών. Επιπλέον, πρόκειται να δώσουμε οδηγίες σχετικά με το τρόπο εφαρμογής της κρέμας και πως να παραγγείλεις στην Ελλάδα.

Πως λειτουργεί; Αξιοσημείωτα αποτελέσματα του Bioretin

Διεξοδικές κλινικές δοκιμές και επαγγελματικές κριτικές επισημαίνουν τα ακόλουθα αποτελέσματα της κρέμας:

 • Ενυδατώνει την επιδερμίδα και την κάνει πιο λεία
 • Βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου
 • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος
 • Αφαιρεί τα σημεία χρώσης και βελτιώνει την όψη του προσώπου
 • Πολεμά τις ρυτίδες στο μέτωπο, τις ρινοκολικές ρυτίδες και τις ρυτίδες των χεριών.
 • Τονώνει το δέρμα και εξαλείφει την διόγκωση κάτω από τα μάτια

Το Bioretin έχει δοκιμαστεί σε κορυφαία Ευρωπαϊκά εργαστήρια και έχει λάβει δωδεκάδες κριτικές κοσμητολογίας. Το προϊόν χρησιμοποιείται από δημοφιλείς τηλεοπτικούς παρουσιαστές, bloggers, πολιτικούς και άλλες επιτυχημένες γυναίκες. Δείχνει εκπληκτικά αποτελέσματα σύμφωνα με την γνώμη παραπάνω του 89,5% των γυναικών στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Πληροφορίες για το πως να χρησιμοποιείτε την κρέμα συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

Βελτιώστε την ποιότητα της ζωή σας με το Bioretin: κριτικές γιατρών και πελατών

M.V. Hampton – 48, MD στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Κοσμητολογίας

Πως να μείνεις νέα και εκλυστική μετα τα 40; Οι πελάτες μου και εγώ έχουμε αποκαλύψει το μυστικό με την βοήθεια του Bioretin. Έχω δοκιμάσει αυτό το προϊόν με δωδεκάδες από τις γυναίκες πελάτες μου και το χρησιμοποιώ και εγώ. Οπότε, μπορώ να δηλώσω ότι αυτή η κρέμα έχει απίστευτες δυνατότητες στην βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και στην μείωση των ρυτίδων και σημαδιών γήρανσης.

Το προτείνω ώς κομμάτι του προγράμματος ανανέωσης για γυναίκες άνω των 30, και γυναίκες που χάνουν βάρος ή υποφέρουν από δυσμενές περιβάλλον και οξειδωτικό στρες, γιατί αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία που δημιουργούν τις ρυτίδες. Αναρωτιέσαι, πως να την εφαρμόσεις; Είναι πολύ εύκολο! Η τιμή του προϊόντος είναι λογική, δεν θα μπορείς να το βρεις στα φαρμακεία, οπότε αγόρασέ το διαδικτυακώς στην επίσημη ιστοσελίδα!

Olivia Burnstein, διαχειρίστρια, 43 χρονών

Είναι αδύνατον να αντιστρέψεις την φορά του χρόνου, αλλά ποιος κοιτάει τα έγγραφά σου για να βρεί ακριβώς πόσο χρονών είσαι; Κανένας. Το μόνο πράγμα που παίζει μεγάλο ρόλο είναι πόσο καλά δείχνεις και πόσο πολύ νοιάζεσαι για την εμφάνισή σου και την επαναφορά νεότητος. Αφού εξοικειήθηκα με τις απόψεις των πελατών και τα σχόλια και διάβασα μερικές κριτικές γιατρών βρήκα το Bioretin προς πώληση. Η πρώτη μου έκπληξη ήταν η τιμή του, η δεύτερη έκπληξη ήταν η γρήγορη διανομή και η Τρίτη έκπληξη ήταν ότι είχα φρέσκια και νεανική εμφάνιση σε μόλις δύο εβδομάδες. Οι συνεργάτες μου είπαν ότι φαίνομαι το λιγότερο 7 χρόνια νεώτερη! Η κρέμα με βοήθησε να μειώσω το πρήξημο κάτω από τα μάτια από την πρώτη χρήση, μετά την πρώτη εβδομάδα το περίγραμμα του προσώπου μου βελτιώθηκε, και σε δύο εβδομάδες οι ρυτίδες του προσώπου δεν φαινόντουσαν καν λόγω των φυσικών συστατικών! Η γνώμη μου για αυτό το προϊόν είναι απλή: λειτουργεί!

Αρνητικές κριτικές για το Bioretin – είναι λόγος αμφιβολίας;

Οι κορυφαίοι κοσμητολόγοι και bloggers ομορφιάς λένε για αναζωογονητικές ιδιότητες του Bioretin, αλλά μερικές γυναίκες γράφουν ακόμα αρνητικά σχόλια και κριτικές . Αυτές οι γνώμες είναι λόγος αμφιβολίας για την αποτελεσματικότητα της κρέμας; Γιατί εμφανίζονται;

 1. Το Bioretin βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος και βοηθάει να φαίνεσαι 7 με 10 χρόνια νεώτερη, αλλά μερικές γυναίκες μπορεί να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από την κρέμα και απογοητεύονται.
 2. Αρνητικά σχόλια εμφανίζονται λόγω της λάθος εφαρμογής του Bioretin ή λόγω της εφαρμογής λάθος ποσότητας κρέμας.
 3. Απογοητευμένοι αγοραστές αφήνουν αρνητικές κριτικές για τα αποτελέσματα τους με το Bioretin γιατί έχουν αγοράσει ένα παραποιημένο προϊόν με το ίδιο όνομα.

Σημαντικό: Για να βρείς το γνήσιο προϊόν Bioretin προς πώληση, τοποθέτησε την παραγγελία μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Οι γνήσιοι πωλητές Bioretin θα σου προσφέρουν αξιόπιστες οδηγίες για την εφαρμογή της κρέμας για εξαιρετικά αποτελέσματα και θα σου εγγυηθούν ασφάλεια για το προϊόν.

Πως χρησιμοποιείαι το Bioretin; Οδηγίες και συμβουλές ομορφιάς

Πως χρησιμοποιείαι το Bioretin; Οδηγίες και συμβουλές ομορφιάς

To learn how to apply Bioretin, read the instruction on the package or use the tips from professional cosmetologist: Για να μάθεις πως να εφαρμόζεις το Bioretin, διάβασε τις οδηγίες στο πακέτο ή χρησιμοποίησε τις συμβουλές από επαγγελματία κοσμετολόγο:

Πως να χρησιμοποιείς την κρέμα σωστά;

 1. Προετοίμασε το δέρμα για την εφαρμογή. Χρησιμοποίησε μικκυλιακό νερό για να το καθαρίσεις και άφησέ το να στεγνώσει.
 2. Πάρε μία ποσότητα φουντουκιού Bioretin.
 3. Χρησιμοποιώντας την τεχνική μικρών χτυπημάτων εφάρμοσε την κρέμα και κάνε απαλά μασάζ το δέρμα κατά μήκος των γραμμών μασάζ του προσώπου μέχρι να γίνει μερική απορρόφηση.
 4. Μερική από την κρέμα μπορεί να παραμείνει στο δέρμα. Άφησέ τη να λειτουργήσει για περίπου 15 λεπτά και σκούπισε το πρόσωπό σου, αν έχει παραμείνει κάτι.

Χρησιμοποίησε δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον 14 ημέρες. Η θεραπεία μπορεί να επεκταθεί για να λάβει καλύτερα αποτελέσματα.

Τα ενεργά συστατικά του Bioretin, πως δρουν

Η πλήρη λίστα των συστατικών της κρέμας είναι προστατευμένη από τον νόμο για πατέντες ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Η συνταγή είναι 100% φυσική, υποαλλεργική και χωρίς καρκινογόνες ουσίες. Η αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών μπορεί να βρεθεί σε ορισμένα άρθα της Βικιπαίδειας.

Το Bioretin περιλαμβάνει:

 • Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους για να «ξυπνήσει» τα κύτταρα του δέρματος
 • Κόκκινο φοινικέλαιο για βαθιά ενυδάτωση.
 • Εκχύλισμα τσικουριού για τη βελτίωση της επιδερμίδας και την εξάλειψη των κηλίδων χρώσης.
 • Χρυσή λάμαρα εμπλουτισμένη με κολλαγόνο για να θρέψει τα ξεθωριασμένα κύτταρα του δέρματος και να αφαιρέσει τις ρυτίδες.
 • Εκχύλισμα μπουμπουκιού δεντρολίβανου για τη βελτίωση της ροής του αίματος στα τριχοειδή αγγεία και την απομάκρυνση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια.

Αντενδείξεις, παρενέργειες και συνδυασμός με άλλα καλυντικά

Οι κλινικές δοκιμές δεν παρουσιάζουν παρενέργειες εκτός από ατομική δυσανεξία στα συστατικά της κρέμας.

Το προϊόν έχει δύο αντενδείξεις:

 • Συνδυασμός με άλλα φυτικά προϊόντα αναζωογόνησης τοπικής χρήσης
 • Χρήση σε κατεστραμμένο δέρμα

Μερικές γυναίκες θεωρούν την υφή της κρέμας βαριά. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως μικρό μειονέκτημα, αλλά συμβαίνει γιατί η συνταγή περιλαμβάνει φυτικά λάδια και εκχυλίσματα και γιαυτό είναι λογικό.

Που να αγοράσεις το γνήσιο Bioretin; Επίσημη ιστοσελίδα

Που να αγοράσεις το γνήσιο Bioretin; Επίσημη ιστοσελίδα

Σημαντικό: Στην Ελλάδα και άλλες χώρες μπορείς να αγοράσεις την κρέμα μόνο στην

Επίσημη ιστοσελίδα

Το γνήσιο Bioretin δεν μπορεί να βρεθεί στα φαρμακεία ή στο Amazon. Πολλοί απογοητευμένοι πελάτες, που αγόρασαν το ψεύτικο προϊόν λένε ότι το βρήκα εκεί. Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι αγόρασες ένα ασφαλές και γνήσιο προϊόν είναι να το παραγγείλεις από τον γνήσιο πωλητή στην χώρα σου.

Πως να παραγγείλεις;

 • Στην ιστοσελίδα μπορείς να αφήσεις το όνομά σου και το τηλέφωνο επικοινωνίας σου. Σημαντικό: πλήρωσε αφού έχεις λάβει το πακέτο με την κρέμα. Δεν απαιτείται πληρωμή πιο πριν.
 • Περίμενε μέχρι οι σύμβουλοι της εταιρείας να επικοινωνήσουν μαζί σου για δωρεάν συμβουλές.
 • Παρήγγηλε την κρέμα.
 • Λάβε το πακέτο και πλήρωσε για αυτό.

Ειδική προσφορά: Μόνο τώρα μπορες να εξοικονομήσεις 50% από την αρχική τιμή!

1*2*3*4*5* (62 votes, average: 4,79 out of 5)
Loading...Loading...

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.