Μπορείτε να αγοράσετε το ReCardio σε φαρμακείο στην Ελλάδα; Δοκιμή προϊόντος, εμπειρία από πρώτο χέρι, σχόλια και απόψεις

By | 06/23/2018

Το ReCardio δημιουργείται για να αντικαταστήσει πολυάριθμα φάρμακα που καταπολεμούν τη χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια, αποτρέποντας το έμφραγμα του μυοκαρδίου και άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις. Πάνω από 80 χιλιάδες πελάτες στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες έχουν δοκιμάσει και αισθάνονται τα οφέλη αυτού του προϊόντος.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας, να βελτιώσετε τη λειτουργία της καρδιάς σας και να απολαύσετε τη ζωή σας – δώστε προσοχή σε αυτά τα καπάκια. Αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο San Francisco, CA, ΗΠΑ. Πρόσφατα εμφανίστηκε στην ασιατική και ευρωπαϊκή αγορά.

Η δράση των καψουλών βασίζεται σε πατενταρισμένη φόρμουλα που περιέχει εκχυλίσματα που δοκιμάζονται στο χρόνο, βιταμίνες και ανόργανα άλατα που ενισχύονται από μοναδικές πρωτεΐνες και αμινοξέα που συντίθενται από βότανα. Προάγει σημαντικά την καρδιακή απόδοση και προλαμβάνει πολλές καρδιαγγειακές παθήσεις.

Πώς λειτουργεί; Τα πιο κοινά αποτελέσματα και εγγυήσεις του ReCardio

Το ReCardio συνιστάται ως υποστηρικτική θεραπεία για άτομα που πάσχουν από:

 • αυξημένη αρτηριακή πίεση.
 • χρόνιες καρδιαγγειακές παθήσεις.
 • τάση πήξης αίματος.
 • καρδιακή προσβολή στο παρελθόν.
 • Γενετική προδιάθεση ή κίνδυνος εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων.
 • ξαφνικοί πόνοι στο στήθος άγνωστου λόγου.
 • πρόληψη όλων των ασθενειών και καταστάσεων υγείας που αναφέρονται παραπάνω.

Η επίδραση αυτού του προϊόντος είναι συσσωρευμένη – δεν εμφανίζεται καθ ‘όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά επαρκεί μετά την πορεία της θεραπείας. Επομένως, μην διακόψετε ποτέ τη χρήση ή χάσετε μια ημερήσια δόση, διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το αναμενόμενο. Λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λήψης των caps ReCardio μπορούν να βρεθούν στη συσκευασία και καθορίζονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες και εργαστηριακές εξετάσεις, το προϊόν παρουσιάζει αποτελεσματικότητα για πάνω από το 87% των πελατών. Παρατηρούν μειωμένη αρτηριακή πίεση, βελτιωμένη καρδιακή απόδοση, καλύτερο και χωρίς πόνο ύπνο τη νύχτα.

Ας δούμε λεπτομερώς τη δράση, τα συστατικά και τα οφέλη του ReCardio.

Πώς λειτουργεί; Τα πιο κοινά αποτελέσματα και εγγυήσεις του ReCardio

Σύμφωνα με την τετραετή έρευνα που διεξήχθη από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιολογίας (ESC) μαζί με πολλές κριτικές πελατών και απόψεις, το προϊόν είναι ισχυρό:

 • Ελαχιστοποίηση συμπτωμάτων υπέρτασης και πρόληψη χρόνιων καρδιακών παθήσεων – έως 81%.
 • Φέρτε την ανακούφιση σε περίπτωση πόνου και δυσφορίας που προκαλείται από υπέρταση – έως και 84%.
 • Βοηθήστε στην επαναφορά της ελαστικότητας του σκάφους – έως και 76%.
 • Βοηθήστε τον μηχανισμό αυτο-θεραπείας του σώματος – έως και 95%.

Η έρευνα περιελάμβανε παρακολούθηση περισσότερων από 300 ασθενών. Το 90% των γυναικών διαπίστωσε σημαντική βελτίωση της κατάστασής τους μετά από τρεις εβδομάδες χρήσης του προϊόντος.

Το ReCardio αποτελείται από φυσικές ουσίες, εκχυλίσματα και ιχνοστοιχεία σε υψηλή συγκέντρωση, επομένως δεν δημιουργεί κινδύνους ή σοβαρές παρενέργειες στους πελάτες. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το Wikipedia σχετικά με την ασφάλειά τους και την υψηλή τους ισχύ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες του προϊόντος μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω σε αυτό το άρθρο. Οι κάψουλες διατίθενται προς πώληση στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες χωρίς συνταγή, καθώς δεν καταχωρούνται ούτε ως φάρμακα ούτε ως συμπλήρωμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα μπορείτε να αγοράσετε το ReCardion στο Amazon ή στα φαρμακεία.

Ο αυξανόμενος αριθμός απομιμήσεων που πωλούνται στο διαδίκτυο καθιστά τους επίσημους λιανοπωλητές να προειδοποιούν τους πελάτες για την παραγγελία μόνο από τον επίσημο ιστότοπο.

Επιτυχημένη εμπειρία χρήστη: μαρτυρίες γιατρών και ασθενών σχετικά με το ReCardio

Έχουμε μελετήσει πάνω από εκατό σχόλια και σχόλια από τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και τους πελάτες και πήραμε τα πιο χρήσιμα:

Σαντιάγο Φερνάντες – MD στο Αμερικανικό Καρδιολογικό Κέντρο

Σύμφωνα με τις πρόσφατες στατιστικές και τη δική μου εμπειρία, ο αριθμός των ασθενών με χρόνιες και οξείες καρδιαγγειακές παθήσεις αυξάνεται ραγδαία σε σύγκριση με τα αποτελέσματα που ελήφθησαν πριν από περίπου 20 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποτρέψουμε τέτοιες ασθένειες όσο πιο αποτελεσματικές μπορούμε. Προτείνω τη χρήση του ReCardio για την ασφαλή, ισχυρή και μακρόχρονη δράση του στην πρόληψη και τη συμπτωματική αντιμετώπιση των παθήσεων των καρδιών και των αγγείων και των επικίνδυνων συνθηκών. Πρόκειται για ένα πολύ αποτελεσματικό φάρμακο που μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα από τα φάρμακα που δεν έχουν συνταγογραφηθεί από το γιατρό σας.

Diana Hawk, 65 ετών

Ήμουν τόσο εμπνευσμένη από την ανάγνωση σχολίων φόρουμ και σχόλια σχετικά με ReCardio, που αποφάσισα να το παραγγείλω αμέσως. Πήρα το προϊόν με λεπτομερείς οδηγίες για τη λήψη καψουλών για καλύτερα αποτελέσματα. Έχω υψηλή αρτηριακή πίεση για πάνω από 12 χρόνια και καμία φυσική θεραπεία δεν βοήθησε. Ωστόσο, η πορεία θεραπείας 21 ημερών με το ReCardio με βοήθησε να μειώσω την πίεση του αίματος σε σχεδόν φυσιολογική. Μπορώ να κοιμηθώ πολύ νύχτα και να μείνω ενεργός, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Το συνιστώ! Το μόνο πράγμα: ποτέ να το παραγγείλετε από τρίτους μεταπωλητές, αγοράστε από τον επίσημο ιστότοπο μόνο για να αποφύγετε απομιμήσεις.

Thomas Kaiser, ηλικίας 72 ετών

Η υπέρταση είναι το επίμονο πρόβλημα μου από τις αρχές της δεκαετίας του 50. Έβαλα κάποιο βάρος και κατέστησε την κατάσταση χειρότερη. Από την 1η υπέρταση προχώρησα σιγά-σιγά στο στάδιο 2. Μαζί με την ιατρική θεραπεία, ο γιατρός μου συνέστησε το ReCardio, επειδή υποστηρίζει τέλεια την καρδιαγγειακή θεραπεία και βελτιώνει την κατάσταση του καρδιακού μυός και των αγγείων.

Μετά από ένα μάθημα επισκέφτηκα και πάλι το γιατρό μου για πρόσθετη εξέταση. Η κατάστασή μου βελτιώθηκε πολύ – αυτό ένοιωσα και τι έδειξαν τα ιατρικά τεστ! Τώρα μπορώ να μοιραστώ την εμπειρία μου με αυτό το προϊόν με τους φίλους και την οικογένειά μου. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι ιδανικό και για την πρόληψη. Το αγόρασα για τη σύζυγό μου και για τον αδερφό μου, μόλις ξεκίνησαν την πορεία.

Αρνητικά σχόλια και σχόλια σχετικά με το ReCardio: σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να μην λειτουργήσει;

Αρνητικά σχόλια και σχόλια σχετικά με το ReCardio: σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να μην λειτουργήσει;

Τα θετικά σχόλια των πελατών μπορούν να βρεθούν σε ιστότοπους, φόρουμ και προσωπικά μηνύματα, αλλά ορισμένοι πελάτες εκφράζουν την αρνητική τους στάση απέναντι στο ReCardio. Μπορεί είτε να έχουν προβλήματα με τη χρήση τους είτε να μην έχουν επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ας μάθουμε τι μπορεί να πάει στραβά όταν παίρνετε αυτές τις κάψουλες. Ζητήσαμε από έναν καρδιολόγο να σχολιάσει αυτό το ζήτημα:

“Τα βασικά συστατικά των καψουλών είναι αποτελεσματικά και ασφαλή για την πλειοψηφία των ανθρώπων διαφόρων κατηγοριών φύλου και ηλικίας. Οι εργαστηριακές εξετάσεις δείχνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην υποστηρικτική θεραπεία και στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων. Υποθέτω ότι μπορεί να υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι, γιατί οι αρνητικές κριτικές εμφανίζονται στο διαδίκτυο:

 1. Οι πελάτες έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με την ReCardio και τη δράση της. Θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι αυτό το προϊόν μπορεί να θεραπεύσει πλήρως μια σοβαρή και χρόνια καρδιακή νόσο. Βοηθά στη βελτίωση της κατάστασης των ιστών και των αγγείων, στη μείωση της έντασης του αίματος για άτομα που πάσχουν από υπέρταση, στην προώθηση της μετεγχειρητικής αποκατάστασης και στην πρόληψη του σχηματισμού χρόνιων καρδιακών παθήσεων. Δεν είναι αρκετό για ένα τέτοιο προϊόν; Πιστεύω ότι είναι μεγάλη απόδοση.
 2. Ο πελάτης έκανε κατάχρηση του προϊόντος: παραλείπει τακτικά τη δόση ή διακόπτει την πορεία. Αυτό οδηγεί σε ανεπαρκή ή καθόλου αποτελέσματα θεραπείας και πρόληψης.
 3. Αντ ‘αυτού, οι αρχικοί πελάτες αγόραζαν ψεύτικες κάψουλες από ιστότοπους τρίτων. Τα πλαστά φάρμακα είναι συνήθως εικονικά φάρμακα και η περίπτωση αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση ».

Λόγω του αυξανόμενου αριθμού παραπόνων πελατών, υπενθυμίζουμε ότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία ή στο Amazon. Αγοράστε μόνο από νόμιμους πωλητές.

Πώς να πάρετε τα καψάκια ReCardio για μεγάλο αποτέλεσμα;

Εάν αγοράζετε το αρχικό προϊόν, πρέπει να υπάρχει λεπτομερής οδηγία σχετικά με τη συσκευασία. Σε περίπτωση που δεν το έχετε αγοράσει ακόμα, τοποθετούμε εδώ τις οδηγίες μόνο σε περίπτωση:

 1. Πάρτε μία κάψουλα ReCardio με ένα ποτήρι νερό.
 2. Η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε είναι μετά το πρωινό ή το μεσημεριανό γεύμα.

Ποτέ μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση Μην συνδυάζετε το προϊόν με αλκοόλ. Υγιεινή διατροφή και ενεργός τρόπος ζωής θα υποστηρίξει τα αποτελέσματα.

ReCardio κάψουλες και τα ενεργά συστατικά τους, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια

Ο πλήρης κατάλογος των συστατικών με ακριβείς δοσολογίες και αναλογίες προστατεύονται από τον νόμο για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Ο τύπος περιλαμβάνει εργαστηριακά ελεγμένα οργανικά συστατικά που είναι αποτελεσματικά και υποαλλεργικά. Οι πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορούν να βρεθούν σε ιατρικές ιστοσελίδες και στη Wikipedia.

Οι κάψουλες περιέχουν τα ακόλουθα συστατικά:

 • Εκχύλισμα ροζ και χρυσού stonecrop.
 • Εκχύλισμα Ginkgo Biloba.
 • Εκχύλισμα Hawthorn.
 • Βιταμίνες Β1, Β2 και Β6.
 • Εκχύλισμα τσουκνίδας.
 • L-λυσίνη αμινοξύ;
 • Λευκό εκχύλισμα ιτιάς.
 • Εκχύλισμα από λάδι.

Αντενδείξεις και παρενέργειες των καψακίων ReCardio

Πολλαπλές κλινικές δοκιμές που διεξάγονται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες αποδεικνύουν ότι το προϊόν δεν έχει σοβαρές παρενέργειες εκτός από τα συμπτώματα αλλεργίας σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του (συμβαίνει μόνο στο 0,5% των περιπτώσεων). Τα συμπτώματα αλλεργίας μπορεί να περιλαμβάνουν το κόκκινο εξάνθημα, τη ρινική συμφόρηση, το φτέρνισμα και το βήχα. Σε αυτή την περίπτωση, διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Το προϊόν έχει μερικές αντενδείξεις για να γνωρίζει:

 • Εγκυμοσύνη και θηλασμός.
 • Χρήση για άτομα κάτω των 18 ετών.
 • Συνδυασμός με φυτικά φάρμακα και συμπληρώματα.

Το μόνο μειονέκτημα προϊόντος που διαπιστώσαμε είναι το μέγεθος της κάψουλας. Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να καταπιούν, αλλά ομολογούν ότι έχουν την ίδια δυσκολία με άλλα δισκία και κάψουλες. Αυτό είναι ατομικό και δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα του προϊόντος.

Πού να αγοράσετε το αρχικό ReCardio; Επίσημη ιστοσελίδα

Πού να αγοράσετε το αρχικό ReCardio; Επίσημη ιστοσελίδα

Στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, μπορείτε να αγοράσετε το αρχικό ReCardio μόνο από τον δικτυακό τόπο του πωλητή. Άλλοι μεταπωλητές και αγορές τρίτων (συμπεριλαμβανομένης της Amazon) συνήθως καθορίζουν υψηλότερες τιμές ή μπορούν να πωλούν παραποιημένα προϊόντα. Μερικές φορές χωρίς να το γνωρίζετε. Τοποθετήστε την παραγγελία σας στο

Επίσιμη ιστοσελίδα.

Πώς να αγοράσετε?

 • Συμπληρώστε τη φόρμα στην ιστοσελίδα: καθορίστε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Σημαντικό: το σύστημα δεν ζητά προπληρωμή.
 • Περιμένετε να επικοινωνήσουν οι ειδικοί της εταιρείας σας και να τους δώσετε δωρεάν συμβουλές.
 • Υποβάλετε την παραγγελία.
 • Λάβετε το πακέτο σας και πληρώνετε για αυτό.
1*2*3*4*5* (70 votes, average: 4.80 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *